Táborok

Már sokadjára tartunk 8-14 éves gyermekeknek horgásztábort. Nagyon népszerű a srácok körében. Egy hét alatt összekovácsolódik a csapat. Jókat horgászunk, főzünk bográcsos ételeket, sokat játszunk (nagyon népszerű a métázás, focizás, régi népi játékok), kézműveskedünk, pónifogatozunk, de legfőbb elfoglaltságuk természetesen a horgászat.
Átesnek a gyerekek egy horgásztanfolyamon ahol megismerik horogkötést, horgászati szabályokat. Az utolsó napon kétfordulós horgász és elméleti versenyt rendezünk. A búcsúestre a szülőket is meghívjuk egy halászlépartira.  Akik az akadályokat sikeresen leküzdik, azok között kupákat, okleveleket és persze apró ajándékokat osztunk szét.
Azt nagyon fontos tudni, hogy ezekbe a táborokba csak olyan gyerekeket várunk és hívunk, akik saját maguk szeretnének eljönni. Itt bizony a szabadban kell kint lenni. Nincs számítógép, önállónak kell lenni, és persze a szabályokat be kell tartani. Csak úgy lehet a halakkal bánni, ha már megtanultuk a módszereket. Minden táborban vannak rekordfogások. 3-4-5 kg-os pontyok, busák, harcsák. Az ám az öröm!

A táborba jelentkezni a helyszínen vagy email-ben lehetséges elérhetőségeinken.