Szálláslehetőség

 

Szálló vendégeink  kempingünkben fás-ligetes területen állíthatják fel sátrukat vagy telepíthetik le lakókocsijukat. Nincs kijelölt hely a szabadidő parkban, de az ésszerűség határán belül szinte bárhová lehetséges. Az autókat a parkolóban kell leállítani. Bérelhető egy 4-6 fős teljesen felszerelt lakókocsi is.

 

 

 

 

 

 

Hideg-meleg vizes zuhanyzók, főzési lehetőség, tűzrakó hely biztosítják a vendégeink kényelmét. Ha szükség van rá sátor is kölcsönözhető. Büfénkben hideg meleg ételekkel és italokkal kényeztetjük a hozzánk betérőket. Megbeszélés alapján akár teljes vagy félpanziós ellátásról is tudunk gondoskodni.

Vendégeink számára ingyenes csocsózási, ping-pongozási, tollaslabdázási lehetőséget biztosítunk. Ezen kívül rendelkezésre áll egy érmés billiárd asztal is.

 

 

 

 

 

A környék bővelkedik látnivalóban. A város különleges barokk hangulatával, több száz éves épületeivel, Kékfestő Múzeumával, Református Gyűjteményével, gyönyörű templomaival, múzeumaival, a híresen szép Termálfürdővel, melyhez 10%-os kedvezményt tudunk adni szállóvendégeink számára. Kastélyparkjával, kiépített kerékpárútjaival több napra ígér kikapcsolódási lehetőséget.

 

 

 

 

 

 

 

ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK!!!
Az árak a 350.-Ft-os IFA-t nem tartalmazzák!

 

  BÉRELT LAKÓKOCSIBAN SAJÁT LAKÓKOCSIBAN SÁTORBAN          
ELŐ- ÉS UTÓSZEZON

5.000 Ft/nap/lakókocsi

3.000 Ft/nap/lakókocsi 600 Ft/nap/fő
FŐSZEZON 6.000 Ft/nap/lakókocsi 5.000 Ft/nap/lakókocsi 700 Ft/nap/fő